Top 3 ting at lave i Hanoi

Vietnam er blevet populær en populær rejsedestination som aldrig før. Skal du til Vietnam, er det derfor mere end oplagt, at du starter din ferie eller rejse med at udforske smukke Hanoi.

Hvad skal du se i Hanoi?

1. Hoan Kiem søen

Hoan Kiem søen ligger i det, der kaldes den gamle bydel. Til søen hører et sagn, som lyder på, at en kæmpe gylden skildpadde dukkede op af søen og det sværd, som den havde lånt af Kong Le Li i 1427. Den dag i dag er der stadig skildpadder i søen, og ser du den gyldne skildpadde, betyder det held. Området omkring søen er smukt og charmerende, og er et rart åndehul i den travle by.

2. Ho Chi mins palæ

Når du er i Hanoi, kan du ikke komme udenom at besøge Ho Chi Mins palæ. Han skulle oprindeligt have boet i præsidentpaladset, men ville i stedet bo i det smukke pælehus, som ligger i haven bagved præsidentpaladset. Der venter dig her en historisk oplevelse, som du ikke kan være foruden ved et ophold i Hanoi.

3. Den gamle bydel

Du kan naturligvis ikke tage til Hanoi uden at besøge den gamle bydel. Her kan du opleve 1.000 års gammel historie og 36 labyrintiske gader, som alle former den gamle bydel. Du kommer til at gå gennem farverige markiser, dufte og et væld af mennesker. Her finder du også et væld af butikker og souvenirs men også gammelt håndværk. Når du går gennem bydelen, vil du virkelig mærke historiens vingesus.