Hold nytår i udlandet

Har du længe drømt om at holde nytår i udlandet? Hvorfor så ikke byde velkommen til 2019 uden for Danmarks grænser? Flere og flere danskere trækker stikket mellem jul og nytår for at holde en velfortjent ferie ovenpå julens stress og jag. Læs med her og få idéer til to forskellige former for nytårsrejser.

Nytår under lunere himmelstrøg

I december er der lang vej til sommerens lune brise, sand mellem tæerne og sol på næsen. I stedet er sne, slud og kolde temperaturer en realitet. Med en lille nytårs get away til eksotiske Kos, paradisiske Thailand eller et andet varmt land, kan du få tanket op på varme- og overskudskontoen.

På græske Kos er temperaturerne behagelige, mens de i Thailand er varme. Det er en anderledes måde at holde nytår på i eksotiske omgivelser, men det er ikke desto mindre en oplevelsesrig måde at byde et nyt år velkomment på. Det er den perfekte måde at starte det nye år med overskud og energi til at få det bedste ud af året.

Nytår med fest og farver

Trænger du til et ordentligt nytårsbrag ud over det sædvanlige? Så bør du overveje at tage til London eller New York. På Times Square i The Big Apple kan du stå side om side med tusindvis af andre mennesker og tælle ned til, at et nyt år tager over. Det er en helt særlig oplevelse, som ikke vil gå i glemmebogen.

I London er der garant for en god nytårsfest, uanset hvor du bevæger dig hen. Når klokken slår tolv på det ikoniske ur Big Ben, fyldes gaden med glade englændere og turister, der oplyser nattehimlen med spektakulært fyrværkeri. Omkring London Eye kan du dog opleve det vildeste af slagsen, nemlig City of London-festfyrværkeriet der er en unik oplevelse.

Uanset om du leder efter en festlig nytårsaften eller en mere rolig og afslappende en af slagsen under varme himmelstrøg, er det en god idé at bestille i god tid. Det er nemlig blevet populært som aldrig før at skyde året ind udenlands.