Romantiske rejser til Kos

Mange par vælger at tage på rejser til Kos, da denne lille charmerende ø byder på en speciel stemning. Her findes en virkelig smuk natur med smukke parker, blomsterbeplantninger og gader tilplantet i begge sider med hyggelige træer. Der findes herlige strande omkring hele øen, og de fleste af dem er heldigvis lavvandede med sandbund.

I bør derfor overveje at købe rejser til Kos gennem Spies Rejser, da Spies netop har gode hoteller at vælge imellem til jeres kommende charterrejse, og på den måde vil jeres hotel kunne leve op til jeres ønsker om luksus, beliggenhed og faciliteter på stedet. I kan ved samme lejlighed vælge all inclusive, når I vil booke rejser til Kos, og på den måde kan I nyde hinandens selskab og feriestedet i fulde drag, så der i forvejen er tænkt på alt med hensyn til transport, ophold, mad, drikke samt snacks, is og drinks. I kan få den ultimative ferie, hvis I overveje at bestille rejser til Kos næste gang.

Fakta om øen Kos

Den græske ø Kos ligger i det Ægæiske Hav som en del af øgruppen Dodekaneserne, hvor man også finder de kendte ferieøer Rhodos og Karpathos. De græske øer lever især af turismen, og der er også masser af oplevelser og seværdigheder at byde på. Hvis man er til et vildt natteliv, så er her gang i den hver aften på de mange barer, diskoteker og natklubber. De fleste hoteller er luksuriøst udstyrede og serverer sund og lækker mad, og der findes gode muligheder for træningsfaciliteter og wellness tilbud med spa. Der er samtidigt en smuk natur på øen, lækre badestrande samt gode muligheder for shopping, så her kan man virkelig slappe af og hygge sig på ferien.

Seværdigheder på Kos

Hvis I derfor har valgt at undersøge rejser til Kos til jeres kommende ferietur, så kan øen varmt anbefales, og især til en romantisk ferie for et par. De mest kendte turistattraktioner på øen er disse:

  • Den smukke strand Agios Theologos på sydsiden. Her er vandet er helt glasklart i alle mulige blå nuancer, og de flotte runde sten farver stranden lysegrå. Dog blæser det meget på sydsiden, således de fleste turister findes på nordsiden.
  • Stranden Kohilari er især velegnet til kitesurfing, da der intet findes her af bebyggelser, tavernaer og liggestole. Der findes kun et kitecenter og ganske få turister. Vandet på stedet er ellers lavvandet og ekstremt flot i en klar og turkisblå nuance. Vinden er tilpas stærk til kitesurfing på stedet, og de lave krat i klitterne holder ikke på vinden.
  • På stranden Agios Mamas på sydsiden kan man ofte være helt i fred, men vejen hertil er lidt besværlig. I skal nemlig vandre det sidste stykke vej fra grusvejen, men til gengæld er her vindstille med en indbydende strand med klart og stille vand.
  • De varme kilder ved Therma Loutra er meget populære turistmål, så hertil kommer der turistbusser hver eneste dag. Hvis man gerne vil komme her på et stille tidspunkt, så bør man komme om natten, hvilket flere også gør. Varmen fra undergrunden gør, at det vulkanske mineralvand har den behagelige temperatur.
  • Man bør også besøge den gamle byzantiske borg Palio Pili, der ligger højt hævet på bjergsiderne bag byen Pili. Her kan man gå ture i den store nåleskov og betragte borgens ruiner. Bemærk at turistbusserne ikke kører længere end til selve Pili, så enten må man gå det sidste stykke vej eller tage herud på en lejet scooter.