Derfor er all-inclusive rejser populære

Det har i mange år været muligt at bestille en ferierejse som all-inclusive, og de fleste fortsætter med at vælge denne type, selvom sådanne rejser er lidt dyrere end en normal flybillet. Årsagen er simpel nok og meget forståelig, da man på den måde nemmere kan budgettere sin ferieøkonomi, da man reelt ikke skal forvente udgifter på rejsen udover det, som man allerede har betalt for all-inclusive billetten. Som navnet lyder, så er alt inklusiv i billetprisen lige fra fly, transport, overnatning og mad, så derfor kan resten af feriebudgettet bruges til jeres private souvenirs og oplevelser på turen.

Fordele ved all-inclusive

Som nævnt kan man nemmere stresse af på ferien, idet man ikke skal holde budget til udgifter hele tiden til selve turen, da der ikke kommer uventede udgifter til hverken transport, overnatning, mad, snacks, drinks og drikkepenge, da alt står til rådighed hver eneste dag på det valgte hotel, så man får virkelig helpension med i handlen. Faktisk kan endda være billigere at rejse på all-inclusive end på almindelige rejser, da man ofte bliver snydt alle steder af lokalbefolkningen, der nemt kan gennemskue en ny turist, der ikke kender til området.

Der er stor chance for, at man kommer til at betale overpris for både taxi, hotel samt restauranter på ferien, hvis man blot tager det i den takt det kommer, og lever fra dag til dag. Naturligvis er det mere fleksibelt og giver mere frihed end ved at blive på samme hotel på hele ferien, men dette må man jo gøre op med sig selv. Især børnefamilier har meget glæde af all-inclusive-rejser, da man slipper for børnene kommer og skal bruge penge til både det ene og det andet. Rejsebureauet kan desuden forhandle gode mængderabatter på priserne, når de booker hotel og restaurant, så derfor får man som regel meget for pengene.

Sådan får man ekstra rabat på all-inclusive

Den allerbedste mulighed opstår endda, hvis man finder en afbudsrejse med all-inclusive til stærkt nedsat pris, da man derved opnår rabatten på hele billetten dvs. ikke bare på flybilletten men også på hotel og forplejning. Naturligvis formindsker man mulighederne for valg af rejsedestination, men mange steder ligner jo alligevel hinanden så meget, at det ikke betyder det store, om turen går til Mallorca, Tenerife eller Ibiza, da man alle steder kan slikke sol og gå ture på stranden og nyde natur og dyreliv, shoppe og meget mere. Man kan mange gange spare 25-50 % på normalprisen på en afbudsrejse, så der er tale om store besparelser for en familie, såfremt man ofte kan tage af sted med relativt kort varsel.

Du kan finde inspiration til din næste afbudsrejse hos Spies.