Find all-inclusive rejser bedst og billigst

Uanset hvor man søger efter rejser med all-inclusive, så vil denne type rejser altid være omtrent dobbelt så dyre som samme rejse uden all-inclusive, så man kan roligt sige, at all inclusive fordobler prisen på rejsen, men til gengæld opnår man jo masser af fordele i form af besparelser på udgifter til mad på rejsen. Der er både fordele og ulemper ved all-inclusive, og her beskrives disse i det følgende.

Fordele og ulemper ved all-inclusive rejser

Kort fortalt får man normalt meget for pengene ved at vælge all-inclusive oveni rejsen, mens man naturligvis mister lidt frihed på rejsen, da man bør spise ved hotellet hver dag for ikke at snyde sig selv. Naturligvis er det yderst komfortabelt og nemt at spise på hotellets buffet, hvor de sikkert også varierer retterne hver dag, men man kommer jo ikke så meget ud at opleve noget i området, når man altid skal hjem på hotellet og spise.

Det kan være hyggeligt at tage på opdagelse en hel dag, men så kan man derved gå glip af måltiderne på hotellet, der jo serveres på bestemte tidspunkter på dagen. Det er dog en fordel ved all-inclusive, at man normalt får meget for pengene, da det nemt kan være dyrere at selv købe mad og drikkevarer forskellige steder i byen på hele rejsen og holde det indenfor samme budget som en all-inclusive rejse. Det er også dejligt nemt at administrere sit feriebudget med all-iclusive, da alt jo er medtaget såsom:

  • Alle måltider.
  • Snacks.
  • Is.
  • Drikkevarer.

På den måde får man altså ikke et sprængt feriebudget, idet man kan nøjes med at betale for souvenirs på rejsen, da all-inclusive omfatter, fly, hotel og fuld forplejning på din rejse.

Find din rejse på nettet

I dag finder alle rejser og tilbud på internettet, og flere af de store rejsebureauer tilbyder all-inclusive på deres populære rejser, hvor gæsterne køber en charterrejse med fly og hotel samt helpension på hotellet. Rejsebureauet kan tjene lidt på ordningen, da de selvfølgelig forhandler en god mængderabat med hotellet, men til gengæld skal de også helst sælge alle billetterne, før det er en god forretning.

Som kunde til en all-inclusive rejse kan det derfor godt betale sig at undersøge de store rejsebureauer, da disse har flest destinationer og samtidig flest hoteller i alle prislejer og standarder. Et godt eksempel er Spies Rejser, der også har en hjemmeside med afbudsrejser samt oprydningssalg på visse rejser.

Man får dermed et godt tilbud på en rejse på Spies hjemmeside, da de averterer udvalgte rejser og herunder all-inclusive rejser til nedsatte priser. Hvis man kan rejse med kort varsel, så kan man til gengæld opnå store rabatter på både rejsen samt på forplejningen og dermed spare flere tusinde kr. på jeres udvalgte rejse.