Adventure rejser jorden rundt

Mange vil gerne opleve noget ekstraordinært og eksotisk på deres rejse, så de sparer op til unikke rejser i god tid, således man kan få en drømmerejse langt væk og få oplevelser for livet, da den slags kun findes enkelte steder i verden. Vi taler om bjergbestigning, møder med fremmede kulturer, sejlsport, dykning, udspring med paragliding, vilde dyrearter, vandfald, urskove, vulkaner samt unikke naturoplevelser. Man kan naturligvis i mindre udstrækning finde flere af disse attraktioner på en almindelig charterrejse, men andre gange skal man skifte rejsemiddel flere gange undervejs. Hver verdensdel har sine attraktioner, så det er op til den enkelte at finde tid og økonomi til at indfri sin drømmerejse med masser af adrenalin indhold.

Lav en liste over dine populære rejsemål

Det er begrænset, hvor eksotisk en rejse man kan få på 14 dage til Mallorca på en charterrejse, selvom der da også her findes flere specielle turistattraktioner og bjergtagende naturoplevelser herunder spændende drypstenshuler. Mallorca og andre populære turistdestinationer ved Spaniens solkyst samt hele Middelhavsområdet tilbyder jo masser af sol, sandstrande med palmer og et herligt afslappende miljø, men man finder ikke her så mange unikke adventure oplevelser for de kræsne turister, der gerne rejser langt for at finde udfordringer, der giver oplevelser for livet.

Faktisk er prisniveauet i øjeblikket generelt meget billigt på grund af lave oliepriser og lav inflation, så man kan ofte rejse over til den anden side af kloden og retur for langt under 5.000 kroner pr. person, men det afhænger jo af flere faktorer som destination, årstiden, flyselskab, bagage, rejseklasse mm. Hvis man laver en oversigt over de steder i verden, der kan byde på den ønskede slags oplevelser, så kan man nemmere finde en passende rejse. Man kan med fordel benytte internettet til at indkredse mulighederne. Hvis man er interesseret i at besøge sjældne buddistiske templer, så skal man nok lede efter rejser til Indien, Nepal, Laos, Thailand eller Cambodia. Hvis man vil møde vild natur med dyr, så kan Afrika være et forslag. Hvis man vil dykke, så findes der masser af steder rundt omkring i verden både i Thailand men også i Europa f.eks. nær Cypern, Korsika eller blandt de mange græske øer.

Her finder man den bedste rejse

Man får som regel mest for pengene, når man bestiller en adventure rejse enten i god tid i forvejen eller som en afbudsrejse med meget kort varsel. Man bør tjekke rejsesøgemaskinernes tilbud, hvor man på få sekunder får de laveste priser for rejser til din ønskede destination på det ønskede tidspunkt. Her sammenlignes en lang række flyselskabers priser, således man slipper for at tjekke hver enkelt af dem. Dog bør man tjekke de største rejsebureauers hjemmeside, der her kan være opslag om enkelte afbudsrejser i stærkt begrænset udvalg. Visse rejser kan man vælge som all-inclusive, således man får både hotel samt helpension med i en samlet pris. Derved nyder man godt af rejsebureauets mængderabatter, således man slipper for bekymringer og problemer med hotel og restauranter samt transport mm.