Spændende overnatningsmulighed i København

Det er nu muligt at leje København ferielejligheder, når man har planlagt at rejse til storbyen til firmamøder, i forbindelse en ferietur eller en kombination af disse. Da prisen på en kvadratmeter inde midt i storbyer som København er skyhøje, så er de traditionelle hotelværelser små og ikke udstyrede med meget andet end en seng, et garderobeskab, et badeværelse samt et TV og et mindre køleskab. Her er simpelthen ikke plads til at invitere kollegaer og familiemedlemmer på besøg, da et hotelværelse især skal kunne fungere som et overnatningssted men aldrig opnår at skabe en stemning af hjemlig hygge. Charlottehaven er imidlertid et nyskabende koncept, der vil beskrives i det følgende.

Faciliteter hos Charlottehaven

På Østerbro finder man København ferielejligheder i form af nybyggeriet i et smart design ved navn Charlottehaven. Her kan man leje en komplet ferielejlighed med separate soveværelser, stort køkken samt en stor og hyggelig dagligstue, så her kan man som familie bo i skønne omgivelser på ferieturen. Prisen pr. kvadratmeter er mindre end traditionelle hotelværelser, og samtidig har man flere faciliteter til rådighed, så Charlottehaven kan i mange tilfælde være en behagelig og komfortabel feriebolig, og sådanne lejligheder kan også anvendes af firmaer, hvor flere kollegaer kan bo og endda afholde møder på stedet. Man får adgang til disse faciliteter på stedet:

  • Komplet lejlighed med stor altan og havudsigt.
  • En rolig og central beliggenhed midt i København.
  • Moderne køkken med alt i hårde hvidevarer.
  • Internet adgang.
  • Legetøj til børn i alle aldre i den hyggelige dagligstue.
  • Adgang til store mødelokaler.
  • Adgang til fitness center og health club.
  • Stor hyggelig gårdhave med legeplads.
  • Café.

Overvejelser om overnatning

Hvis man kommer alene og blot skal bruge et rum til at overnatte i, så er normale hotelværelser nok stadigt at foretrække, men i tilfælde af, at man gerne vil slappe af i hjemlige og hyggelige omgivelser, så kan man i København ferielejligheder bedre få mulighed for at opholde sig i længere tid i komfortable omgivelser, således hele familien virkelig får mere ud af opholdet i storbyen. Sådanne lejligheder kan sagtens anvendes til firmabrug, hvis man skal afholde møder med kollegaer, således de reelt virker som et ekstra kontor for firmaet og på en fleksibel måde, således man jo kan booke lejlighederne efter behov.